Gratis demonstratie? Bel: + 31 85 401 1620

Over XS2Workspace


Werken makkelijk maken

Dat was wat we voor ogen hadden toen we startten met XS2Workspace. In de praktijk hadden we genoeg situaties gezien waar gebrekkige automatisering en haperende servers voor problemen en onnodige kosten zorgden. Daar moest een betere oplossing voor zijn.

Deze oplossing is cloud computing. Hierbij staat de netwerkstructuur op een veilige server in een datacenter en elke medewerker krijgt een eigen online werkomgeving.


Ten eerste heeft u dus geen eigen server meer nodig. Hiermee bespaart u hoge investeringskosten en bent u verzekerd van continuïteit en privacy.

Ten tweede kan iedere medewerker altijd en overal werken. We creëren een persoonlijke, virtuele werkomgeving die op elk apparaat en elke plek functioneert.


Eenvoudig overstappen

Overstappen op online werkplekken klinkt misschien als een grote stap. In de praktijk valt dit erg mee. XS2Workspace begeleidt u van het begin tot eind en zorgt ervoor dat de overgang soepel verloopt. Informeer gerust naar de ervaringen van organisaties die de stap al hebben genomen. Wij brengen u graag in contact.


Gratis demo op uw locatie

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij verzorgen graag een gratis demonstratie op uw eigen locatie.

Gratis demo op uw locatie


Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of laat hiernaast uw gegevens achter. Wij verzorgen graag een gratis demonstratie op uw eigen locatie.Bel: + 31 85 401 1620
of mail: info@xs2workspace.nl

Naam *
Bedrijfsnaam
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Verzenden