Gratis demonstratie? Bel: + 31 85 401 1620

Hoe werkt het?

Bij cloud computing krijgt elke medewerker toegang tot uw online werkomgeving. Hierop kan hij of zij op elk apparaat en vanaf elke plaats inloggen. Uw data staat niet meer lokaal waar een storing al snel voor problemen en kosten zorgt, maar krijgt een eigen plaats op een server in het datacenter.


De infrastructuur van het XS2Workspace platform is redundant. Dat betekent dat alle hardware dubbel is uitgevoerd. Er is dus altijd een back up.

Cloud computing

En wat is het voordeel voor u?

Altijd doorwerken zonder gegevensverlies. Stelt u zich eens voor:
U bent al de hele ochtend bezig met het schrijven van een rapport. Om 11.30 uur wordt er buiten een kabel geraakt en de stroom valt uit. Prognose: minstens drie uur duren voordat de stroomstoring opgelost is en daarna moet de server nog opgestart worden.Situatie zonder cloud computing:

U gaat extra lang lunchen, wacht tot de stroomstoring opgelost is en hoopt dat u niet teveel gegevens verloren bent.Situatie met cloud computing:

U pakt uw laptop en werkt thuis, op een andere vestiging of elders verder. Een internetverbinding is voldoende om uw werk weer op te pakken zonder verlies van gegevens. Uw sessie is namelijk niet gestopt op het moment dat de stroom uitviel. U logt in u werkt vanaf dat punt gewoon weer verder.
Specificaties


Omgeving

De online omgevingen van XS2Workspace zijn voorzien van Microsoft Windows.


Programma’s

Het aantal programma’s kan per medewerker verschillen. Zo heeft de een bijvoorbeeld het complete Office-pakket en de ander enkele specifieke programma’s.
XS2Workspace is officieel Microsoft partner en kan daarom alle Microsoft programma’s leveren.


Maatwerk

Heeft u eigen software,  branchesoftware of andere specifieke wensen, dan laten we u graag zien wat de mogelijkheden zijn.


Data back-up

De grootte en inrichting van de back-up kunt u zelf bepalen. Indien gewenst kunnen wij dit ook voor u inregelen. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.


Snapshot

Bij problemen is er altijd  een snapshot beschikbaar. Wat houdt dat in? Mocht de online omgeving om 9.00 uur ’s ochtends onverhoopt crashen, dan kunnen we de omgeving terugzetten naar de  situatie van de laatste nacht. Het werk wat u die ochtend had gedaan, wordt dan weliswaar ongedaan gemaakt. Het grote voordeel is dat iedereen binnen no time weer in de lucht is. 


Apparaten

De online omgeving van XS2Workspace werkt op devices zoals smartphone, tablet, laptop en desktop.
In de praktijk voldoet zelfs oudere hardware (pc/laptop) weer door de overstap op cloud computing. De  pc hoeft namelijk alleen nog maar het signaal door te geven en het rekenwerk gebeurt in de cloud. Hierdoor komt er bij de hardware processorkracht vrij.


Thin client

Doordat de pc niet meer het zware rekenwerk hoeft te verrichten (dit gebeurt immers in de cloud), kun je een thin client gebruiken. Deze thin clients kunnen desktops en oude hardware  vervangen. Ze zijn voordeliger en vele male kleiner dan een desktop en verbruiken aanzienlijk minder energie. Daarnaast zijn de thin clients snel inzetbaar. Er zijn geen complexe installaties nodig, slechts een paar instellingen. 


Randapparatuur

Printen kan vanaf elke locatie. Heeft u thuis een rapport geschreven  of bij de klant een verkooporder ingevoerd? Print het uit en bij aankomst op kantoor liggen de stukken voor u klaar.


Onderhoud

Indien gewenst  onderhouden wij uw omgeving, zodat deze altijd up-to-date is. Ook kunnen we ervoor zorgen dat u altijd beschikt over de laatste softwareversies. Het onderhoud doen wij uiteraard online. We hoeven hiervoor meestal niet op uw locatie aanwezig te zijn. Dit is efficiënter en dus goedkoper. 


De kosten

Bij XS2Workspace betaalt u maandelijkse kosten voor de online werkomgevingen. U betaalt per medewerker, dus nooit teveel. Investeringen voor dure servers, hardware en licenties zijn niet nodig. U betaalt alleen eenmalige kosten voor de overstap op XS2Workspace. Neem voor een offerte of een gratis demo contact met ons op.

Gratis demo op uw locatie


Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of laat hiernaast uw gegevens achter. Wij verzorgen graag een gratis demonstratie op uw eigen locatie.Bel: + 31 85 401 1620
of mail: info@xs2workspace.nl

Naam *
Bedrijfsnaam
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Verzenden